Despre noi

Înfiintata în 2008, SC INTER STEEL SRL este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul distributiei consumabilelor de sudura, cablurilor de tractiune, abrazivelor, cuielor precum si a chingilor si dispozitivelor de ancorare.
SC INTER STEEL SRL dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.
Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.
O garantie în plus a seriozitatii si nivelului înalt de competenta de care beneficiati din partea firmei o reprezinta faptul ca SC INTER STEEL SRL a implementat si mentine în prezent un sistem de calitate care îndeplineste conditiile standardului SR EN ISO 9001:2008.
Determinarea si dorinta de a fi in fiecare zi mai buni in ceea ce oferim clientilor nostri au stat de-a lungul calatoriei noastre la baza tuturor deciziilor privind directiile strategice adoptate, iar viziunea a ramas aceeasi: sa depasim asteptarile clientilor si partenerilor nostri.
Oferim produse comparabile calitativ cu cele similare ale concurentei, la preturi atractive, ajustabile functie de volum, periodicitatea comenzilor, istoricul relatiilor de colaborare.